Handelsbetingelser for at handle hos www.pop-up-toms.dk


Generelle oplysninger

 

Toms Gruppen A/S

Popup-toms.dk
56759328
Toms Alle 1, 2750 Ballerup
E-shop@tomsgroup.com
44891244

 

Betaling

Alle priser på www.popup-toms.dk er i danske kroner, og inklusive punkt afgifter samt moms, men excl. evt. leverings omkostninger.

På www.popup-toms.dk sker betalingen online med Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Eurocard og MobilePay. Ved betaling med disse betalingsløsninger kan det hævede beløb ikke overstige det af kunden accepterede beløb.

Når kunden betaler med betalingskort/MobilePay trækker www.popup-toms.dk først beløbet, når varerne sendes fra www.popup-toms.dk.

Al datatransmission mellem www.popup-toms.dk og NETS sker via SSL (Secure-Socket-Layer), det vil sige at data sendes krypteret til NETS, og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Popup-Toms.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet reserveres men hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

Levering:

Leveringsgebyret er fra kr. 29,- inkl. moms pr ordre.

Der leveres udelukkende til adresser i Danmark, (med undtagelse af Grønland og Færøerne).

Popup-Toms.dk estimerer normalt en leveringstid på 2-3 hverdage med forbehold for eksterne forhold, der ligger uden for Popup-Toms.dk indflydelse. 

I perioder, hvor dagstemperaturen overstiger 25 grader, leveres der ikke, idet de høje temperaturer ødelægger chokoladen. Popup-Toms.dk leverer ordren, så snart temperaturen tillader det. 

Ordreren leveres af Postnord, er bestillingen på mere 8 kg leveres med Frode Lausen og kun på hverdage

 

Fortrydelsesret

Der er kun fortrydelsesret på eventuelle køb af nonfood varer, idet der efter gældende ret ikke er fortrydelsesret ved køb af fødevarer.

En eventuel fortrydelsesret på nonfood varer gælder i 14 dage fra kundens modtagelse af varen, og fortrydelsesretten er betinget af, at varen er ubeskadiget i original emballage og at varen ikke er taget i brug.

Henvendelse pr mail til: e-shop@tomsgroup.com

 

Reklamationsret

Reklamationer på ordren og fragtskader skal være Toms Gruppen A/S i hænde senest 24 timer efter modtagelsen af ordren, og skal ske på
e-mail e-shop@tomsgroup.com, med foto dukomentation.

Reklamationer ang. varernes kavalitet venligst også sendt på e-mail til e-shop@tomsgroup.com. også med foto og udløbsdato på produktet.
Vi modtager kun pakker efter forudgående aftale, og som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Behandling af personoplysninger
Hvis du registreres som kunde eller foretager et køb via Popup-Toms.dk, behandler www.popup-toms.dk  personoplysningerne om dig, som er nødvendige for gennemførelsen af ordren. Du kan læse mere om www.popup-toms.dk /Toms Gruppen A/S' behandling af dine personoplysninger i vores Privatlivs- og cookiepolitik, som er tilgængelig på vores hjemmeside https://www.tomsgroup.com/ansvarlighed/gdpr/ 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: e-shop@tomsgroup.com

  


 
 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25. august 2023

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)